Over ons

Moodz Styling Academy is opgericht door Sharon Hofman, afgestudeerd register interieurstylist bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur (IVB)

Al heel jong heb ik mijn passie voor wonen en interieur ontwikkeld en heb ik in 1998 diverse certificaten binnenhuisadvies behaald tijdens mijn opleiding aan het HMC te Rotterdam. Met het behaalde diploma Interieur & Verkoopstyling Kleur, Vorm & Styling heb ik in 2011 besloten om als zelfstandige aan de slag te gaan en heb ik Moodz Styling opgericht, in 2014 is er nog een droom uitgekomen, namelijk het openen van mijn eigen woon- & kadowinkel Moodz Home in Bleiswijk!

Voorheen ben ik 13 jaar werkzaam geweest als verkoper/ adviseur bij een tegelhandel en heb ik mijn specialisme ontwikkeld op het gebied van tegels en sanitair. Ook ben ik tussentijds allround werkzaam geweest bij een makelaarskantoor waar ik ervaring heb opgedaan betreffende o.a het maken van woningpresentaties en het bezichtigen van woningen.

Graag help ik mee bij het vinden van de juiste oplossingen voor interieurproblemen, het (re)stylen of inrichten van woningen en bedrijven. Met Moodz Styling heb ik in de regio al veel mensen mogen helpen bij het realiseren van een passend interieur en vele interieurproblemen mogen oplossen in ieder budget. Omdat ik merk dat veel mensen tegen vaak dezelfde interieurproblemen aanlopen en dat er ook veel mensen zijn die graag zelf met hun interieur aan de slag willen gaan maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken heb ik besloten om in 2016 de Moodz Styling Academy op te richten.

Met Online cursussen van Moodz Styling Acadamy bied ik iedereen aan om de interieurstylist in zichzelf naar boven te halen.....Overtref jezelf!

Liefs Sharon

footeracademy1080

       KvK Haaglanden: 52676986

     BTW-nummer: NL135425219B02