STARTEN ALS INTERIEUR

STYLIST 

IN 7 STAPPEN

Je hebt passie voor interieur en droomt stiekem van een toekomst als interieurstylist.

Het kriebelt ook al tijden om als interieurstylist aan de slag te gaan maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Van ontwerpen tot ondernemen, je hebt simpelweg een zetje in de juiste richting nodig om vol zelfvertrouwen van jouw hobby jouw beroep maken!

DIT E-BOOK IS ALLEEN VOOR JOU ALS…

 

… Jij gek bent op interieur, styling en wonen.

… Woonbladen en woonprogramma’s jouw grootste inspiratiebron zijn.

… Jij voelt dat je eindelijk die diep gekoesterde passie voor wonen verder wilt ontwikkelen.

… Jij de ambitie hebt om voor jezelf te beginnen met iets waar jij iedere dag weer energie van zult krijgen.

… Jij weet dat er meer uit jezelf te halen valt en dat het tijd is om jouw dromen na te gaan jagen.

… jij succesvol wilt ondernemen, zonder stress en met meer vrijheid en balans.

… Jij voelt aan alles dat dit jouw tijd is en dat jij jezelf deze kans en door ontwikkeling gunt!

 

 

Ontvang nu het E-Book

STARTEN ALS INTERIEURSTYLIST!

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN TOEKOMST ALS INTERIEURSTYLIST? 

Jij bent misschien al bezig met interieur, je hebt misschien eerder al een opleiding en/ of cursus gevolgd maar hebt tot nu toe nog niet echt de stap durven nemen om er vol gas mee aan de slag te gaan. Misschien heb je onbewust wat blokkades, voel je je niet zelfverzekerd genoeg of vind je het ondernemen zelf een hele grote stap waardoor je nog altijd niet doet waar je juist zoveel energie en passie voor hebt. Wellicht heb je nu een baan waar je weinig voldoening uithaalt terwijl er ergens een waakvlammetje in jou zit die weer passievol kan gaan branden. Zonde!

Hoe verbaasd zul je zijn wanneer jij straks weer plezier en energie uit je werkdag weet te halen omdat jij doet wat je het liefste doet, namelijk de mooiste interieurs realiseren! Een heerlijk gevoel van vrijheid omdat jij je eigen werktijden kunt bepalen en je opdrachten dus prima te combineren zijn met bijv je gezin. Ik vraag me af hoeveel sprongetjes jouw hart straks zal maken wanneer als jij steeds weer tevreden en blije klanten voor je hebt staan! 

MET DIT E-BOOK MAAK JIJ DE EERSTE STAPPEN NAAR SUCCES

Ik leer je in 7 stappen incl. handige tips hoe jij jouw weg bewandeld richting succesvolle interieurstylist zodat jij zelfzeker en vol passie en plezier de mooiste opdrachten weet binnen te halen!

 

 

BESTEL HIER JOUW GRATIS E-BOOK

Laat hier je gegevens achter en ontvang binnen enkele minuten jouw gratis e-book in je mailbox!

BLEU, ONZEKER EN GEEN IDEE WAAR IK MOEST BEGINNEN”

Het is 2011 als ik na een burn-out en na 13 jaar baanverlies besluit om voor mezelf te gaan werken.

Na een opfriscursus “Interieur, kleur & styling”, startte ik bleu, onzeker en geen idee hoe en waar ik moest beginnen Moodz Styling. Met een bedrijfsplan, een KvK inschrijving en een Facebook account dacht ik een heel eind te zijn en al snel was daar mijn eerste echte opdracht, een woonboerderij! Ik maakte een ontwerp die in de smaak viel en ging vervolgens mee woonshoppen met de klant. Vervolgens kwam er via via een kinderartsenpraktijk, dat gaat lekker! dacht ik…want doordat men het ontwerp “kocht” en ik een bedrag vroeg om te woonshoppen bleef het enkel en alleen bij die inkomsten en daar kon ik natuurlijk niet van leven dus binnen een half jaar zat ik weer in loondienst met daarnaast af en toe een opdracht via Moodz Styling.

Een lastige periode en destijds een lastige markt maar diep vanbinnen wist ik dat ik het kon dus ik gaf niet op! Toen ik de kans kreeg om in 2014 mijn eigen woon-en kado winkel te openen ging het ondernemen pas echt beginnen. Inkoopadressen zoeken, beurzen bezoeken, netwerken, verdienmodellen, marketing, een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Een periode van goede en verkeerde keuzes, met vallen en opstaan, bloed, zweet en ook zeker tranen, hield ik de boel naast mijn gezin draaiende. Ik investeerde veel in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling omdat ik zag hoe belangrijk het was om te blijven leren en te investeren in je bedrijf en in jezelf omdat daar je groei ligt.

In 2017 volgde ik een businesscoachings traject bij Michael Pilarczyk en stond ik weer voor een lastige keuze want met Moodz Styling, de winkel en de Academy bleef er met mijn 60-80 urige werkweken nog maar weinig tijd over voor mijn gezin en mezelf waardoor ik, als ik zo door zou gaan, wederom op een burn-out af zou stevenen. Het was hard voor weinig maar het was tegelijkertijd ook allemaal zo de moeite waard! Toch besloot de winkel vaarwel te zeggen om weer meer te kunnen gaan ondernemen vanuit vrijheid en mezelf meer te kunnen focussen op mijn kinderen, mezelf, de interieuradviezen en de Academy en dat is gelukt!

Intussen heb ik het roer drastisch omgegooid, heb ik routine in mijn opdrachten, interessante samenwerkingen en inkoopkanalen, superleuke klanten die 100% bij mij passen, ervaar ik genoeg vrijheid en vrije tijd en heb ik de juiste strategie gevonden om succesvol te ondernemen zodat ik als alleenstaande moeder van 2 jongvolwassen meiden brood op de plank weet te verdienen. 

Zoals je leest kwam het echt niet allemaal vanzelf aanwaaien maar door alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren ken ik intussen wel de klappen van de zweep en weet ik wat jij nodig hebt om als succesvolle interieurstylist aan de slag te kunnen.

Met mijn “Hofman” methode behoed ik jou graag van alle beginnersfouten en leer ik jou wat wel en niet belangrijk is, al mijn kennis deel ik graag met jou want ik gun het jou! 

Liefs Sharon  

Get In Touch!

Contact us

Telefoon

06-24416879