BASISKENNIS 

KLEURENLEER EN MATERIAALKENNIS

Je hebt passie voor interieur en bent gek op mooie kleuren en materialen.

Zoveel kleuren, hoe kies je daaruit de perfecte kleur passend bij de ruimte en/ of persoonlijkheid?

Met kennis van kleur en materiaal ga jij straks de allermooiste combi’s maken!

DEZE BASISKENNIS IS ALLEEN VOOR JOU ALS…

 

… Jij tijdens de cursus “Floorplanner of Kickstart” toch nog wat extra achtergrond info denkt te misen.

… Jij alle interieurskills bezit maar nog niet helemaal thuis bent in de psychologie van kleur.

… Jij voelt dat je ook je kennis van materialen verder wilt ontwikkelen.

… Jij een ideaal naslagwerk in handen wilt hebben bij vragen over kleur of materiaal.

… Jij weet dat er meer uit jezelf te halen valt op gebied van kleuradvies.

… jij bij vragen van opdrachtgevers, zonder twijfel antwoord wil kunnen geven op kleur en materiaal vragen.

… Jij deze theorie module als extra aanvulling ziet om jouw kennis te verbreden!

 

 

Ontwikkel je kennis

START NU!

Hoeveel kennis heb jij op het gebied van kleur en materiaal? 

Jij bent al lekker bezig met interieur maar het ontbreekt je soms nog wat aan extra kennis wanneer je bijvoorbeeld een kleuradvies geeft of bezig bent met een materiaalplan.

Er is bijna niets persoonlijker dan kleur, kleur versterkt je karakter en iedere kleur heeft zijn eigen positieve en negatieve kenmerken en dit kan je soms wat onzeker maken. Hoe weet je welke kleur er bij een persoon of ruimte past? Of beter nog…welke niet! Vaak versterkt een kleur je karakter, vandaar ook dat de ene persoon prima functioneert en de ander gillend gek wordt van een bepaalde kleur muur

Daar komt een stukje psychologie aan te pas!

Ook het vinden van de juiste materialen kan een hele klus zijn wanneer je moet voldoen aan bepaalde eigenschappen. Wanneer iemand een allergie heeft of bepaalde voorwaarden stelt aan materialen kan het lastig zijn als de kennis van kenmerken of eigenschappen ontbreekt en hier kun je best onzeker door raken als je onverwachts een vraag gesteld krijgt.

Hoe relaxt zul jij je voelen wanneer jij straks vol achtergrondkennis een klantgesprek in gaat?

BLEU, ONZEKER EN GEEN IDEE WAAR IK MOEST BEGINNEN”

Het is 2011 als ik na een burn-out en na 13 jaar baanverlies besluit om voor mezelf te gaan werken.

Na een opfriscursus “Interieur, kleur & styling”, startte ik bleu, onzeker en geen idee hoe en waar ik moest beginnen Moodz Styling. Met een bedrijfsplan, een KvK inschrijving en een Facebook account dacht ik een heel eind te zijn en al snel was daar mijn eerste echte opdracht, een woonboerderij! Ik maakte een ontwerp die in de smaak viel en ging vervolgens mee woonshoppen met de klant. Vervolgens kwam er via via een kinderartsenpraktijk, dat gaat lekker! dacht ik…want doordat men het ontwerp “kocht” en ik een bedrag vroeg om te woonshoppen bleef het enkel en alleen bij die inkomsten en daar kon ik natuurlijk niet van leven dus binnen een half jaar zat ik weer in loondienst met daarnaast af en toe een opdracht via Moodz Styling.

Een lastige periode en destijds een lastige markt maar diep vanbinnen wist ik dat ik het kon dus ik gaf niet op! Toen ik de kans kreeg om in 2014 mijn eigen woon-en kado winkel te openen ging het ondernemen pas echt beginnen. Inkoopadressen zoeken, beurzen bezoeken, netwerken, verdienmodellen, marketing, een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Een periode van goede en verkeerde keuzes, met vallen en opstaan, bloed, zweet en ook zeker tranen, hield ik de boel naast mijn gezin draaiende. Ik investeerde veel in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling omdat ik zag hoe belangrijk het was om te blijven leren en te investeren in je bedrijf en in jezelf omdat daar je groei ligt.

In 2017 volgde ik een businesscoachings traject bij Michael Pilarczyk en stond ik weer voor een lastige keuze want met Moodz Styling, de winkel en de Academy bleef er met mijn 60-80 urige werkweken nog maar weinig tijd over voor mijn gezin en mezelf waardoor ik, als ik zo door zou gaan, wederom op een burn-out af zou stevenen. Het was hard voor weinig maar het was tegelijkertijd ook allemaal zo de moeite waard! Toch besloot de winkel vaarwel te zeggen om weer meer te kunnen gaan ondernemen vanuit vrijheid en mezelf meer te kunnen focussen op mijn kinderen, mezelf, de interieuradviezen en de Academy en dat is gelukt!

Intussen heb ik het roer drastisch omgegooid, heb ik routine in mijn opdrachten, interessante samenwerkingen en inkoopkanalen, superleuke klanten die 100% bij mij passen, ervaar ik genoeg vrijheid en vrije tijd en heb ik de juiste strategie gevonden om succesvol te ondernemen zodat ik als alleenstaande moeder van 2 jongvolwassen meiden brood op de plank te verdienen. 

Zoals je leest kwam het echt niet allemaal vanzelf aanwaaien maar door alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren ken ik intussen wel de klappen van de zweep en weet ik wat jij nodig hebt om als succesvolle interieurstylist aan de slag te kunnen.

Met mijn “Hofman” methode behoed ik jou graag van alle beginnersfouten en leer ik jou wat wel en niet belangrijk is, al mijn kennis deel ik graag met jou want ik gun het jou! 

Liefs Sharon  

DE MODULE BASISKENNIS

 * Online module “Basiskennis Kleurenleer en Materiaalkennis” – 2 lessen – theorie.

* Module bestaat uit heldere videolessen incl. werkboeken en opdrachten.

* Persoonlijk mailcontact bij vragen.

* Onbeperkt toegang tot cursusmateriaal.

* Handig als naslagwerk!

* Investering € 30,-  incl btw.

nu 30,-

ONTVANG METEEN DE MODULE!

Module 2 – Basiskennis kleurenleer materiaalkennis 

In deze theorie module leer je alles over kleur. Kleur is een belangrijke factor tijdens het ontwerpen en om een goed en passend kleuradvies te kunnen geven is het van groot belang te begrijpen hoe de complexe wereld van kleur in elkaar zit.

Ook is het naast kleur erg belangrijk om tijdens het adviseren de verschillende materialen en hun eigenschappen te kennen.

Inhoud van de module:

MODULE 2 - "Basiskennis Kleurenleer en Materiaalkennis" - theorie/ naslagwerk

LES 1 – BASIS KLEURENLEER

Kleur is een belangrijke factor tijdens het ontwerpen. Om een goed en passend kleuradvies te kunnen geven is het van groot belang te begrijpen hoe de complexe wereld van kleur in elkaar zit.

LES 2 – BASIS MATERIAALKENNIS

Zoveel mensen, zoveel wensen, daarom is het fijn om tijdens het adviseren de verschillende materialen en hun eigenschappen te kennen. Van hout tot textiel en van verf tot glas, alles komt aan bod!

Deze uitgebreide theoriemodule is prima te gebruiken als naslagwerk

Nu denk jij

YESSS IK WIL

DIE EXTRA KENNIS!

En dat is supertof want ik vraag me af hoe enthousiast jij zult zijn wanneer jij straks jouw module in je mail vind en jij jouw kennis leert verbreden!

NU 30,-

Start meteen!

Get In Touch!

Contact us

Telefoon

06-24416879