Interieur ontwerpen als

PRO+! 

WORD INTERIEURSTYLIST!

Je hebt passie voor interieur en droomt stiekem van een toekomst als interieurstylist.

Het kriebelt ook al tijden om als interieurstylist aan de slag te gaan maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Van ontwerpen tot ondernemen, je hebt simpelweg een zetje in de juiste richting nodig om vol zelfvertrouwen van jouw hobby jouw beroep maken!

DEZE CURSUS IS ALLEEN VOOR JOU ALS…

 

… Jij gek bent op interieur, styling en wonen.

… Woonbladen en woonprogramma’s jouw grootste inspiratiebron zijn.

… Jij voelt dat je eindelijk die diep gekoesterde passie voor wonen verder wilt ontwikkelen.

… Jij de ambitie hebt om voor jezelf te beginnen met iets waar jij iedere dag weer energie van zult krijgen.

… Jij weet dat er meer uit jezelf te halen valt en dat het tijd is om jouw dromen na te gaan jagen.

… jij succesvol wilt ondernemen, zonder stress en met meer vrijheid en balans.

… Jij voelt aan alles dat dit jouw tijd is en dat jij jezelf deze kans en door ontwikkeling gunt!

 

 

Nieuwe ronde

START 15 JANUARI 2024

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN TOEKOMST ALS INTERIEURSTYLIST? 

Jij bent misschien al bezig met interieur, je hebt misschien eerder al een opleiding en/ of cursus gevolgd maar hebt tot nu toe nog niet echt de stap durven nemen om er vol gas mee aan de slag te gaan. Misschien heb je onbewust wat blokkades, voel je je niet zelfverzekerd genoeg of vind je het ondernemen zelf een hele grote stap waardoor je nog altijd niet doet waar je juist zoveel energie en passie voor hebt. Wellicht heb je nu een baan waar je weinig voldoening uithaalt terwijl er ergens een waakvlammetje in jou zit die weer passievol kan gaan branden. Zonde!

Hoe verbaasd zul je zijn wanneer jij straks weer plezier en energie uit je werkdag weet te halen omdat jij doet wat je het liefste doet, namelijk de mooiste interieurs realiseren! Een heerlijk gevoel van vrijheid omdat jij je eigen werktijden kunt bepalen en je opdrachten dus prima te combineren zijn met bijv je gezin. Ik vraag me af hoeveel sprongetjes jouw hart straks zal maken wanneer als jij steeds weer tevreden en blije klanten voor je hebt staan! 

Je zult namelijk de eerste niet zijn die nog voor het behalen van je certificaat al de eerste echte opdracht(en) binnen heeft, dus wees gewaarschuwd! 😉

 

GA ONTWERPEN EN ONDERNEMEN VANUIT JE EIGEN KRACHT EN OVERWIN JEZELF!

Ik leer je stap voor stap ontwerpen en ondernemen zodat jij zelfzekerder wordt en vol passie en overtuiging jouw opdrachten weet binnen te halen!

 

 

BLEU, ONZEKER EN GEEN IDEE WAAR IK MOEST BEGINNEN”

Het is 2011 als ik na een burn-out en na 13 jaar baanverlies besluit om voor mezelf te gaan werken.

Na een opfriscursus “Interieur, kleur & styling”, startte ik bleu, onzeker en geen idee hoe en waar ik moest beginnen Moodz Styling. Met een bedrijfsplan, een KvK inschrijving en een Facebook account dacht ik een heel eind te zijn en al snel was daar mijn eerste echte opdracht, een woonboerderij! Ik maakte een ontwerp die in de smaak viel en ging vervolgens mee woonshoppen met de klant. Vervolgens kwam er via via een kinderartsenpraktijk, dat gaat lekker! dacht ik…want doordat men het ontwerp “kocht” en ik een bedrag vroeg om te woonshoppen bleef het enkel en alleen bij die inkomsten en daar kon ik natuurlijk niet van leven dus binnen een half jaar zat ik weer in loondienst met daarnaast af en toe een opdracht via Moodz Styling.

Een lastige periode en destijds een lastige markt maar diep vanbinnen wist ik dat ik het kon dus ik gaf niet op! Toen ik de kans kreeg om in 2014 mijn eigen woon-en kado winkel te openen ging het ondernemen pas echt beginnen. Inkoopadressen zoeken, beurzen bezoeken, netwerken, verdienmodellen, marketing, een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Een periode van goede en verkeerde keuzes, met vallen en opstaan, bloed, zweet en ook zeker tranen, hield ik de boel naast mijn gezin draaiende. Ik investeerde veel in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling omdat ik zag hoe belangrijk het was om te blijven leren en te investeren in je bedrijf en in jezelf omdat daar je groei ligt.

In 2017 volgde ik een businesscoachings traject bij Michael Pilarczyk en stond ik weer voor een lastige keuze want met Moodz Styling, de winkel en de Academy bleef er met mijn 60-80 urige werkweken nog maar weinig tijd over voor mijn gezin en mezelf waardoor ik, als ik zo door zou gaan, wederom op een burn-out af zou stevenen. Het was hard voor weinig maar het was tegelijkertijd ook allemaal zo de moeite waard! Toch besloot de winkel vaarwel te zeggen om weer meer te kunnen gaan ondernemen vanuit vrijheid en mezelf meer te kunnen focussen op mijn kinderen, mezelf, de interieuradviezen en de Academy en dat is gelukt!

Intussen heb ik het roer drastisch omgegooid, heb ik routine in mijn opdrachten, interessante samenwerkingen en inkoopkanalen, superleuke klanten die 100% bij mij passen, ervaar ik genoeg vrijheid en vrije tijd en heb ik de juiste strategie gevonden om succesvol te ondernemen zodat ik als alleenstaande moeder van 2 jongvolwassen meiden brood op de plank te verdienen. 

Zoals je leest kwam het echt niet allemaal vanzelf aanwaaien maar door alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren ken ik intussen wel de klappen van de zweep en weet ik wat jij nodig hebt om als succesvolle interieurstylist aan de slag te kunnen.

Met mijn “Hofman” methode behoed ik jou graag van alle beginnersfouten en leer ik jou wat wel en niet belangrijk is, al mijn kennis deel ik graag met jou want ik gun het jou! 

Liefs Sharon  

De online cursus

* Online module “Interieurontwerpen doe je zo!” – 6 lessen – handmatig ontwerpen.

* Online module “Basiskennis kleurenleer en materiaalkennis” – 2 lessen – theorie.

* Online module “Interieurontwerpen in Floorplanner” – 4 lessen – digitaal ontwerpen.

* Online module “Interieurontwerpen doe je zo! PRO” – 4 lessen – starten als interieurstylist.

* 1x Live “All about money” – Stategie/ mastermindsessie

* 3x Live workshop dagen op locatie – Bezoek aan bedrijven en/ of beurzen

* 12x maandelijkse coachcall vrij in te plannen – antwoord op al jouw vragen.

* Tekenpakket

* Iedere week ontvang je een nieuwe module per mail.

* Start en volg wanneer en waar je maar wilt.

* Iedere module bestaat uit heldere videolessen incl. werkboeken en opdrachten.

* Werk geheel in eigen tempo aan jouw interieurontwerp.

* Persoonlijk mailcontact bij vragen.

* Onbeperkt toegang tot cursusmateriaal.

* Na de eerste les niet tevreden? Zonder gezeur je geld terug!

* Betalen in termijnen mogelijk.

* Start 1x per jaar – maximaal 5 personen

* Investering € 2997,- incl btw.

nu 2497,-

VROEGBOEK DEAL

Maximaal 5 personen – vol = vol 

.

 

 

 

“Kies voor een beroep waar je energie van krijgt!”

Module 1 – Interieur ontwerpen doe je zo!

Het begint allemaal bij het idee en het leren vergroten van je creativiteit.

Na het inventariseren van alle woonwensen start je met het maken van een moodboard, een woonplan, het handmatig opzetten van je plattegrond, een meubelplan en een lichtplan.

Dit komt allemaal aan bod in de eerste module.

Module 2 – Basiskennis kleurenleer- materiaalkennis

In deze theorie module leer je alles over kleur. Kleur is een belangrijke factor tijdens het ontwerpen en om een goed en passend kleuradvies te kunnen geven is het van groot belang te begrijpen hoe de complexe wereld van kleur in elkaar zit.

Ook is het naast kleur erg belangrijk om tijdens het adviseren de verschillende materialen en hun eigenschappen te kennen.

Module 3 – Interieur ontwerpen in Floorplanner

Tijdens deze module leer je digitaal ontwerpen, van idee tot totaalontwerp. Maak je totaalontwep tot in de kleinste detail inclusief mooie 3D impressies welke je vervolgens in een professionele PDF presentatie verwerkt. Hiermee kun je vol zelfvertrouwen bij je opdrachtgever aankomen! 

Let op! deze module werkt verslavend! 😉

Module 4 – Interieur ontwerpen doe je zo PRO!

In deze laatste module gaan we op zoek naar jouw ideale klant en leer je alles over het ondernemersschap, van jezelf zelfverzekerd presenteren bij je klant tot aan verdienmodellen.

Na deze module ben jij een echte interieur professional en start jij vol zelfvertrouwen als interieurstylist!

Ik vraag me af hoe trots jij zult zijn! 😉

12x Maandelijkse Coachcall 

1x Live “All about money” Strategie/ Mastermind sessie

3x Live Workshopdagen op locatie 

Elke maand een vrij in te plannen coachcall voor optimale begeleiding. 1x een live strategiesessie om jouw bedrijf te laten slagen. 3x een live workshopdag met bezoeken aan bedrijven en/ of beurzen.

Dat is niet alles! Merk jij gaandeweg dat jij onbewuste overtuigingen hebt op bijv. gebied van moneymindset of het imposter Syndroom? Dmv een hypnocoachingsessie kunnen we deze onbewuste blokkades te lijf!

Haal alles eruit wat erin zit!

Je hoeft geen ervaring te hebben om te beginnen…

 

Neem bijvoorbeeld Anja, zij begon zonder enige ervaring en had nog voor het behalen van haar certificaat haar eerste klant al binnen! Ook Patricia startte vanuit persoonlijke interesse en werd nog voor het afronden van de opleiding gevraagd om adviezen te gaan geven in een interieurwinkel!

Jolanda had een aantal gerenomeerde opleidingen afgerond maar voelde zich nog niet zeker genoeg om de echte stap te nemen om te starten, ze had alle kennis van het ontwerpen in huis maar nooit geleerd hoe je nu voor jezelf start of hoe je je eerste klanten binnen kunt halen, inmiddels is haar eigen bedrijf “Unik” een feit!

Lees hier hun verhaal:

 “2 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding vastgoed en makelaardij. Omdat veel kopers het lastig vinden om ergens doorheen te kijken leek het mij leuk om een mooi plan te kunnen maken wat betreft de mogelijkheden. Toen ik op instgram de Pro opleiding tegenkwam, wist ik meteen dit wil ik! Het betaalbare en de compleetheid van de opleiding icm de flexibiliteit spraken mij direct aan. Het leuke is dat het traject eindigd met een cursusdag waarein alle cursisten bij elkaar komen om o.a. de plannen te presenteren. Ik moet toegeven dat ik dit stiekem best wel een beetje als overwinning voelde toen ik vol trots mijn pran heb gepresenteerd! Het fijne is dat je de lessen op elk moment van de dag kunt volgen en dat Sharon altijd snel reageert op vragen waardoor je ook direct weer verder kan. Verder heeft Sharon mij het vertrouwen gegeven dat als ik als iemand die eigenlijk nooit kon tekenen, dit nu toch heb geleerd! Met inspirerende video’s en duidelijke werkboeken krijg je voldoende waardevolle informatie die ervoor zorgen dat ik ook echt plezier krijg in het uitwerken van mijn interieurplan. Ik ben zeer verrast en heb veel geleerd! Het kost wat tijd maar daar tegenover is het heel prettig dat je de lessen in eigen tempo kunt doorlopen. Een echte aanrader!”

-Lisanne Zonneveld-

“Ik vond de basiscursus interieurontwerpen superleuk en prima te doen zonder ook maar enige ervaring. De uitleg is duidelijk dmv een video en een werkboek voor meer uitleg/ toelichting wat je kunt gebruiken in het uitvoeren van je opdrachten die je helemaal in eigen tempo kunt maken dus heel goed te combineren als je het naast je werk of studie doet. Ik vond het stylen (lees veranderen) van mijn woonkamer alstijd al leuk en juist door de cursus bekijk ik dingen anders dan voorheen door alle tips en trucs die ik heb geleerd. Na de basis begon het pas echt te kriebelen en heb ik besloten om door te gaan met de PRO! en nog voor het einde van de cursus had ik mijn eerste opdracht al binnen! Wat ik super fijn vond is dat je Sharon alstijd kunt bereiken al je een vraag hebt waarop ze snel reageert. Oh en nog 1 ding… pas op de tijd vliegt voorbij als je eenmaal bezig bent. Ben je nieuwsgierig geworden? ik zeg doen!! en veel succes!!”

-Anja Makelaar-

“Wat een leuke opleiding! Online cursus is niets voor mij… dacht ik! Vanaf de eerste les zat ik te wachten tot het maandag 9 uur was. De videoboodschap luisteren van Sharon en zo snel mogelijk aan de slag! Ik werd er erg enthousiast vanen kreeg steeds meer zin om alle opdrachten te maken. Ik heb enorm veel geleerd en werd er geinspireerd. Inmiddels ben ik als “pro” gestart en is mijn eigen bedrijf UNIK een feit! Dusss… online leren is echt wel leuk om te doen! “

-Jolanda Meijndert-

Inhoud van de modules:

MODULE 1 - "Interieurontwerpen doe je zo!" - Handmatig ontwerpen

LES 1 – HET IDEE

Het begint allemaal bij het idee en daar is wat creativiteit voor nodig. Heb je dit niet? Geen excuus want tijdens de eerste les leer je meteen je creativiteit te vergroten!

LES 2 – HET WOONPLAN

Na het vergroten van je creativiteit gaan we alle woonwensen op een rijtje zetten, gaan we de materialen bepalen en zorgen dat de basis van jouw plan gelegd wordt!

LES 3 – MOODBOARD MAKEN

Een moodboard is essentieel, dit zorgt voor houvast tijdens het hele ontwerpproces en erna!

LES 4 – PLATTEGROND OPZETTEN

In deze les gaan we beginnen met het echte tekenwerk. Je leert een bouwtekening “lezen” en stap voor stap gaan we handmatig het plattegrond op schaal opzetten.

LES 5 – LICHTPLAN TEKENEN

Het juiste licht in een ruimte is erg bepalend voor een goed interieurontwerp. Door rekening te houden met alle factoren van licht en lichtval zorg je straks voor een evenwichtig geheel!

LES 6 – HET MEUBELPLAN

Na het idee, woonplan, moodboard en lichtplan kunnen we alle facetten omzetten in een concreet meubelontwerp en het intekenen van je plattegrond

Na deze module heb jij een compleet handgetekend ontwerp in handen incl. alle technische kennis hoe een evenwichtig ontwerp tot stand komt.

MODULE 2 - "Basiskennis kleurenleer en Materiaalkennis" - Theorie/ naslagwerk

LES 1 – BASIS KLEURENLEER

Kleur is een belangrijke factor tijdens het ontwerpen. Om een goed en passend kleuradvies te kunnen geven is het van groot belang te begrijpen hoe de complexe wereld van kleur in elkaar zit.

LES 2 – BASIS MATERIAALKENNIS

Zoveel mensen, zoveel wensen, daarom is het fijn om tijdens het adviseren de verschillende materialen en hun eigenschappen te kennen. Van hout tot textiel en van verf tot glas, alles komt aan bod!

Deze uitgebreide theoriemodule is prima te gebruiken als naslagwerk

MODULE 3 - "Interieurontwerpen in Floorplanner" - Digitaal ontwerpen

LES 1 – LET’S START

Het begint allemaal met een idee, het inventarisereen van alle woonwensen, het maken van een moodboard en het starten van een account en presentatie template.

LES 2 – LET’S CREATE

Na het maken van de eerste stappen kunnen we beginnen met het opzetten van je basisplattegrond. Ook gaan we de materialen bepalen dmv een woonplan die ervoor zorgt dat er een goede basis is gelegd.

LES 3 – LET’S DESIGN

Nu de basis staat kunnen we met het echte ontwerpen beginnen en gaan we de boel inrichten!

LES 4 – LET’S PRESENT

Tijdens deze les gaan we ervoor zorgen dat het complete ontwerp bestaande uit; moodboard, materiaalcollage, meubelplattegrond, 3d impressies en shoppinglist in een mooie professionele presentatie wordt vastgelegd.

Na deze module heb jij een compleet professioneel interieurontwerp in handen die je eenvoudig als PDF kunt versturen.

MODULE 4 - "Interieurontwerpen doe je zo PRO!" - Starten als interieurstylist

LES 1 – JOUW IDEALE KLANT

In deze les starten we bij de basis van het ondernemen, wie is jouw ideale klant?

LES 2 – JEZELF PRESENTEREN

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf zelfverzekerd presenteerd bij een klant? Van intakegesprek tot planpresentatie het is van belang om jezelf vol overtuiging te presenteren en in deze les ga je leren hoe!

LES 3 – STARTEN MET JE BUSINESS

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer jij met je inschrijving bij de KvK naar buiten stapt. Met een handig stappenplan en business strategie start jij fluitend als interieurstylist!

LES 4 – ONDERNEMERS TIPS EN TRUCS 

Meer tips betreft verdienmodellen, het vinden van inkoopkanalen, het aangaan van samenwerkingen, marketingstrategie en veel meer!

Gefeliciteerd! Na deze module mag jij jezelf interieurstylist en ondernemer noemen…. jij hebt je certificaat dik verdiend! 

EXTRA'S

1 OP 1 COACHING

12x maandelijkse coaching calls waarin jij al jouw vragen kunt stellen, je even lekker kunt sparren en kunt delen.

3X LIVE WORKSHOP DAGEN

Tijdens het traject bezoeken we 3x een bedrijf en/ of beurs om je meer wegwijs te maken in de leuke wereld van interieur. Leerzaam en leuk!

1X LIVE ” ALL ABOUT MONEY”

Strategie/ Mastermindsessie – Tijdens deze dag gaan we jouw business strategie bepalen!

TEKENPAKKET

Voor je start ontvang je een basis tekenpakket die je kunt gebruiken tijdens module 1 waar je handmatig leert tekenen. Zo kun je goed voorbereid van start!

REKEN AF MET ONBEWUSTE BLOKKADES

Merk jij gaandeweg dat jij onbewuste overtuigingen hebt op bijv. gebied van moneymindset of het imposter Syndroom? Dmv een hypnocoachingsessie kunnen we deze onbewuste blokkades te lijf zodat jij vrij kunt gaan ondernemen!

Haal alles eruit wat erin zit!

Nu denk jij

YESSS IK BEN OVERTUIGD EN

WORD PRO!

En dat is supertof want ik vraag me af hoe enthousiast jij zult zijn wanneer jij 30 januari  jouw eerste module in je mail vind en eindelijk kan starten met jouw passie!

normaal € 2997

NU 2497,-

VROEGBOEK DEAL

Max. 5 personen! vol = vol!

Get In Touch!

Contact us

Telefoon

06-24416879