Realiseer jouw droominterieur! 

IN 7 STAPPEN

Je hebt verhuis, verander of verbouwplannen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Steeds heb je het gevoel dat de rust, eenheid en balans in je interieur mist en wat je ook probeert, je weet niet hoe je dit kunt bereiken.

Een harmonieus interieur dat in balans is, geeft je het gevoel van comfort en luxe, en dat is wat jij wilt!

DIT E-BOOK IS ALLEEN VOOR JOU ALS…

 

… Jij verlangt naar een fijn, warm en passend interieur dat aansluit op al jouw woonwensen.

… Jij helemaal klaar bent met dat eindeloos geschuif van meubels en accessoires zonder resultaat.

… Jij voelt dat je eindelijk die diep gekoesterde wens van een harmonieus interieur wilt gaan bereiken.

… Jij de ambitie hebt om met je eigen interieur aan de slag te gaan en jezelf hierin verder te ontwikkelen.

… Jij weet dat er meer uit jezelf en je interieur te halen valt en dat het tijd is om die droom na te gaan jagen.

… jij heerlijk wilt wonen, zonder stress en met meer rust en balans.

… Jij voelt aan alles dat dit de tijd is en dat jij jezelf een droominterieur gunt!

 

 

Ontvang nu het E-Book

Realiseer jouw droominterieur!

BEN JIJ KLAAR OM TE GAAN GENIETEN IN JOUW DROOMINTERIEUR? 

Je interieur weerspiegelt jouw persoonlijkheid, kijk eens heel bewust rond in jouw woonkamer, wat zie je? Ik vraag me af hoe jij je voelt in jouw huis.

Verlang jij naar meer rust en eenheid, balans en samenhang of wellicht naar de juiste kleuren en verhouding? Kortom naar een passend interieur waarin al jouw woonwensen verwerkt zijn.

Een harmonieus interieur dat in balans is, geeft je het gevoel van comfort en luxe, dat wil iedereen! Lijkt me 😉

Waarom is dit jou nog niet gelukt? Waarom zou je blijven strugglen terwijl de oplossing zo voor handen ligt? Het is vrij simpel maar je zal er even in moeten investeren, doe je het niet is dit ook prima, dan krijg je wat je kreeg. Maar hoe zou jij het vinden als ik zeg dat ik je kan begeleiden bij het realiseren van jouw droominterieur, ben je hier dan klaar voor?

Hoe verbaasd zul je zijn wanneer jij straks weer plezier en energie uit je interieur weet te halen omdat jij woont in een droominterieur dat voldoet aan al jouw woonwensen? Een heerlijk gevoel van rust, balans en eenheid op een plek waar je thuiskomt en waar je kunt bijkomen en kunt genieten van je rust of je gezin. 

MET DIT E-BOOK MAAK JIJ DE EERSTE STAPPEN NAAR JOUW DROOMINTERIEUR

Je ontvangt nu tijdelijk een GRATIS live masterclass als extra aanvulling op de 7 stappen uit het e-book.

 

 

BESTEL HIER JOUW GRATIS E-BOOK

Laat hier je gegevens achter en ontvang binnen enkele minuten jouw gratis e-book in je mailbox!

BLEU, ONZEKER EN GEEN IDEE WAAR IK MOEST BEGINNEN”

“Het is 2011 als ik na een burn-out en na 13 jaar baanverlies besluit om voor mezelf te gaan werken.

Na een opfriscursus “Interieur, kleur & styling”, startte ik bleu, onzeker en geen idee hoe en waar ik moest beginnen Moodz Styling. Met een bedrijfsplan, een KvK inschrijving en een Facebook account dacht ik een heel eind te zijn en al snel was daar mijn eerste echte opdracht, een woonboerderij! Ik maakte een ontwerp die in de smaak viel en ging vervolgens mee woonshoppen met de klant. Vervolgens kwam er via via een kinderartsenpraktijk, dat gaat lekker! dacht ik…want doordat men het ontwerp “kocht” en ik een bedrag vroeg om te woonshoppen bleef het enkel en alleen bij die inkomsten en daar kon ik natuurlijk niet van leven dus binnen een half jaar zat ik weer in loondienst met daarnaast af en toe een opdracht via Moodz Styling.

Een lastige periode en destijds een lastige markt maar diep vanbinnen wist ik dat ik het kon dus ik gaf niet op! Toen ik de kans kreeg om in 2014 mijn eigen woon-en kado winkel te openen ging het ondernemen pas echt beginnen. Inkoopadressen zoeken, beurzen bezoeken, netwerken, verdienmodellen, marketing, een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Een periode van goede en verkeerde keuzes, met vallen en opstaan, bloed, zweet en ook zeker tranen, hield ik de boel naast mijn gezin draaiende. Ik investeerde veel in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling omdat ik zag hoe belangrijk het was om te blijven leren en te investeren in je bedrijf en in jezelf omdat daar je groei ligt.

In 2017 volgde ik een businesscoachings traject bij Michael Pilarczyk en stond ik weer voor een lastige keuze want met Moodz Styling, de winkel en de Academy bleef er met mijn 60-80 urige werkweken nog maar weinig tijd over voor mijn gezin en mezelf waardoor ik, als ik zo door zou gaan, wederom op een burn-out af zou stevenen. Het was hard voor weinig maar het was tegelijkertijd ook allemaal zo de moeite waard! Toch besloot de winkel vaarwel te zeggen om weer meer te kunnen gaan ondernemen vanuit vrijheid en mezelf meer te kunnen focussen op mijn kinderen, mezelf, de interieuradviezen en de Academy en dat is gelukt!

Intussen heb ik het roer drastisch omgegooid, heb ik routine in mijn opdrachten, interessante samenwerkingen en inkoopkanalen, superleuke klanten die 100% bij mij passen, ervaar ik genoeg vrijheid en vrije tijd en heb ik de juiste strategie gevonden om succesvol te ondernemen zodat ik als alleenstaande moeder van 2 jongvolwassen meiden brood op de plank weet te verdienen. 

Zoals je leest kwam het echt niet allemaal vanzelf aanwaaien maar door alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren ken ik intussen wel de klappen van de zweep en weet ik wat jij nodig hebt om te kunnen wonen in een droominterieur dat bij jou past.

Met mijn “Hofman” methode behoed ik jou graag van alle interieurfouten en leer ik jou wat wel en niet belangrijk is, al mijn kennis deel ik graag met jou want ik gun het jou! 

Liefs Sharon  

Get In Touch!

Contact us

Telefoon

06-24416879