Cursus Aanbod

In 2016 begonnen de allereerste enthousiaste deelnemers met het volgen van de basis en PRO interieur cursussen van Moodz Styling Academy, en met resultaat!  Sinds die tijd is het aanbod continue in ontwikkeling en zijn er vele cursisten en coachees de uitdaging aangegaan.

Voor de leuk of als Pro… met het cursus- en traject aanbod van Moodz Styling Academy kun jij eindelijk jouw passie voor interieur verder ontwikkelen! 

Ik vraag me af bij welk van de onderstaande cursussen jouw hart sneller gaat kloppen 😉

Online Interieur ontwerpen

In Floorplanner

Kickstart Ondernemen

6 maanden traject

Interieur Ontwerpen PRO+

12 mnd all-in traject

Interieur

ONTWERPEN

Geheel in eigen tempo

Waar en wanneer jij wilt

geen technische kennis nodig

Eenvoudig persoonlijk contact bij vragen

STARTEN ALS INTERIEURSTYLIST

GRATIS MASTERCLASS

WORD INTERIEURSTYLIST!

gratis E-Book

Met welke

cursus start

jij?

 

Get Started

Kom je er niet uit, heb je vragen over 1 van de cursussen of wil je een geheel vrijblijvende intake voor één van de  coachingstrajecten?

 

Hi, It’s me!

Als een jonge creatieveling ontwikkelde ik al vroeg mijn passie voor wonen en interieur. Niet heel verrassend was het dus dat ik koos voor de vervolgopleiding als binnenhuisadviseur op het HMC in Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik 13 jaar werkzaam geweest als verkoper/ adviseur bij een grote tegelhandel en daar mijn specialisme ontwikkeld op het gebied van tegels en sanitair.

Naast mijn baan bleef ik altijd in beweging, had mooie dromen, zag overal kansen en ondernam de gekste dingen.

Na een mindere periode besloot ik in mei 2011 om voor mezelf te starten als interieurstylist en richtte ik Moodz Styling op welke ik in september 2014 uitbereidde door het openen van mijn eigen woon/ kadowinkel Moodz Home in Bleiswijk.

Daar bleef het niet bij want omdat ik merkte dat veel mensen vaak tegen dezelfde interieurproblemen aanlopen en dat er veel mensen zijn die graag zelf met hun interieur aan de slag willen gaan of de passie hebben om voor zichzelf te starten maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken, heb ik besloten om al mijn kennis te delen en heb ik in 2016 de Moodz Styling Academy opgericht.

De winkel was intens, mooi en een hele fijne leerschool want hier heb ik pas echt leren ondernemen maar de winkel had ook een keerzijde… er ging ontzettend veel tijd in zitten. Door alle ontwikkelingen en de groeiende vraag naar interieuradvies heb ik in april 2017 besloten om te stoppen met de winkel om mij zo meer te kunnen richten op het adviseren en realiseren van mooie interieurs en de online academy.

Met Moodz heb ik al veel mensen mogen helpen bij het realiseren van een passend interieur en vele interieurproblemen mogen oplossen en met de online cursussen van Moodz Styling Acadamy spoor ik iedereen aan om de interieurstylist in zichzelf naar boven te halen…..Overtref jezelf!

Liefs Sharon 

SOR Register-Interieurstyliste
Registratienummer 00392
International Academy for Interior design

Wat anderen vinden…

“Online cursus is niets voor mij… dacht ik! Vanaf de eerste les zat ik te wachten tot het maandag 9 uur was. Ik werd erg enthousiast ben vervolgens de PRO gestart en mijn eigen bedrijf UNIK is een feit! Dusss… Online leren is echt wel leuk om te doen!” -Jolanda Mijndert-

“De cursussen zijn heel goed te combineren naast je werk. Na de basiscursus begon het echt te kriebelen en heb ik besloten om door te gaan met de Pro! en nog voor het einde van de cursus had ik mijn eerste opdracht al binnen! Wat ik super fijn vond is dat je Sharon altijd kunt bereiken als je een vraag hebt waarop ze snel reageert. Oh nog 1 ding… pas op want de tijd vliegt voorbij als je eenmaal bezig bent. Ben je nieuwsgierig geworden? Ik zeg doen! en heel veel succes!!” -Anja Makelaar-

Get Started

Login

Meestgestelde vragen

Over Ons

Algemene voorwaarden

Nieuwsbrief

Social

Copyright © Moodz Styling sinds 2011