KICKSTART ondernemen

STARTEN ALS INTERIEURSTYLIST!

Jij hebt passie voor interieur en kennis uit interieuropleidingen en cursussen opgedaan.

Het kriebelt al tijden om als interieurstylist aan de slag te gaan maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Van klanten vinden tot ondernemen, je hebt simpelweg een zetje in de juiste richting nodig om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan!

DEZE KICKSTART IS ALLEEN VOOR JOU ALS…

… Jij voelt dat er een mooie toekomst in de interieurbranche voor jou open ligt.

… Jij alle interieurskills bezit maar nog niet de échte stap tot ondernemen durft te zetten.

… Jij het allerliefst zo snel mogelijk de leukste klanten vind om de mooiste interieurs voor te realiseren.

… Jij de ambitie hebt om te starten als interieurstylist en gaat doen waar jij iedere dag energie van krijgt.

… Jij wéét dat er meer uit jezelf te halen valt en dat het tijd is om jouw dromen na te gaan jagen.

… jij succesvol wilt ondernemen als interieurprofessional, zonder stress en met meer vrijheid en balans.

… Jij voelt aan alles dat dit jouw tijd is en dat jij jezelf deze kans en door ontwikkeling gunt!

 

 

Gun jezelf een kickstart en

START VANDAAG AL!

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN TOEKOMST ALS INTERIEURPROFESSIONAL? 

Jij bent bezig met interieur, je hebt een interieuropleiding en/of cursus gevolgd en bezit alle ontwerpskills maar hebt tot nu toe nog niet écht de stap durven nemen om er vol gas mee aan de slag te gaan. Misschien ervaar je onbewust wat blokkades, voel je je niet zelfverzekerd genoeg om voor jezelf te starten en heb je geen idee waar je moet beginnen. Klanten komen helaas ook niet zomaar aanwaaien en ondernemen is simpelweg ook een vak apart die ze je nu nét niet tijdens een interieuropleiding aan je leren. zonde! Wellicht heb je nu een baan waar je weinig voldoening uithaalt terwijl er ergens een waakvlammetje in jou zit die weer passievol kan gaan branden wanneer jij gaat doen wat je het allerliefste zou doen; de mooiste droominterieurs realiseren voor de leukste klanten!

Hoe verbaasd zul je zijn wanneer jij straks als interieurprofessional plezier en energie uit je werkdag weet te halen en gaat ondernemen met en heerlijk gevoel van vrijheid omdat jij je eigen werktijden kunt bepalen en jij jouw opdrachten prima weet te combineren met bijvoorbeeld je gezin. Ik vraag me af hoeveel sprongetjes jouw hart straks zal maken wanneer als jij steeds weer tevreden en blije klanten voor je hebt staan!

Vanuit ontspanning ondernemen en voldoende klanten bedienen die bij jou passen… hoe gelukkig zul jij je voelen?!

ONDERNEMEN VANUIT JE EIGEN KRACHT EN OVERWIN JEZELF!

Profiteer van mijn jarenlange kennis en ervaring en gun jezelf deze kickstart ondernemen zodat jij zelfzekerder en vol passie & overtuiging jouw opdrachten weet binnen te halen!

“BLEU, ONZEKER EN GEEN IDEE WAAR IK MOEST BEGINNEN”

Het is 2011 wanneer ik na een burn-out en na 13 jaar baanverlies besluit om voor mezelf te gaan werken.

Na een opfriscursus “Interieur, kleur & styling”, startte ik bleu, onzeker en geen idee hoe en waar ik moest beginnen met Moodz Styling. Met een bedrijfsplan, een KvK inschrijving en een Facebook account dacht ik een heel eind te zijn en al snel was daar mijn eerste echte opdracht, een woonboerderij! Ik maakte een ontwerp die in de smaak viel en ging vervolgens mee woonshoppen met de klant. Vervolgens kwam er via via een kinderartsenpraktijk, dat gaat lekker! dacht ik…want doordat men het ontwerp “kocht” en ik een bedrag vroeg om mee te gaan woonshoppen, bleef het enkel en alleen bij die inkomsten en daar kon ik natuurlijk niet van leven. Zo zat ik dus binnen een half jaar weer in loondienst met daarnaast af en toe een opdracht via Moodz Styling.

Een lastige periode en destijds een lastige markt maar diep vanbinnen wist ik dat ik het kon dus ik gaf niet op! Toen ik de kans kreeg om in 2014 mijn eigen woon-en kado winkel te openen ging het ondernemen pas echt beginnen. Inkoopadressen zoeken, beurzen bezoeken, netwerken, verdienmodellen, marketing, een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Een periode van goede en verkeerde keuzes, met vallen en opstaan, bloed, zweet en ook zeker genoeg tranen, hield ik de boel naast mijn gezin draaiende. Ik investeerde veel in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling omdat ik zag hoe belangrijk het was om te blijven leren en te investeren in je bedrijf én in jezelf omdat daar de groei ligt.

In 2017 volgde ik een businesscoachings traject bij Michael Pilarczyk en stond ik weer voor een lastige keuze want met Moodz Styling, de winkel en de Academy bleef er met mijn 60-80 urige werkweken nog maar weinig tijd over voor mijn gezin en mezelf waardoor ik, als ik zo door zou gaan, wederom op een burn-out af zou stevenen. Het was hard voor weinig maar het was het tegelijkertijd ook allemaal zó de moeite waard! Toch besloot de winkel vaarwel te zeggen om weer meer te kunnen gaan ondernemen vanuit vrijheid en mezelf meer te kunnen focussen op mijn kinderen, mezelf, de interieuradviezen en de Academy en dat is gelukt!

Intussen heb ik het roer drastisch omgegooid, heb ik routine in mijn opdrachten, interessante samenwerkingen en inkoopkanalen, superleuke klanten die 100% bij mij passen, ervaar ik genoeg vrijheid en vrije tijd en heb ik de juiste strategie gevonden om succesvol te ondernemen zodat ik als alleenstaande moeder van 2 jongvolwassen meiden brood op de plank weet te verdienen.

Zoals je leest kwam het echt niet allemaal vanzelf aanwaaien maar door alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren ken ik intussen wel de klappen van de zweep en weet ik wat jij nodig hebt om als succesvolle interieurstylist aan de slag te kunnen.

Met mijn “Hofman” methode zorg ik ervoor dat jij niet zelf het wiel hoeft uit te vinden en behoed ik jou graag van alle beginnersfouten. Ik leer jou wat wel en niet belangrijk is en deel graag al mijn jarenlange kennis en ervaring met jou want ik gun het jou!

Liefs Sharon

DE KICKSTART

 

* Kickstart Kennismaking/ strategiesessie

* 6 maanden lang intensieve begeleiding

* Start en volg wanneer en waar je maar wilt

* Online module “Kickstart ondernemen” – Starten als interieurstylist.

* Module bestaat uit heldere videolessen 

* Geprint en digitaal invulbaar werkboek incl. opdrachten

* 10x 1 op 1 business coachcall via Zoom

* Persoonlijk mailcontact bij vragen.

* Onbeperkt toegang tot cursusmateriaal.

* Na de kennismaking/ strategiesessie niet tevreden? Zonder gezeur je geld terug!

* Betaling in termijnen mogelijk

Investering:

1497,- 

                       excl btw

NU TIJDELIJK MET GRATIS CURSUS FLOORPLANNER  TWV € 297,-

Inschrijven kan op ieder moment! 

Kickstart Kennismaking/ strategiesessie 

6 Maanden intensieve begeleiding

10x 1 op 1 businesscoaching 

Na de kennismaking/ strategiesessie bespreken we jouw business plannen, dromen en struggles, en start jouw 6 maanden intensieve begeleiding  om jou te laten slagen en jij zelfverzekerd aan de slag kunt met jouw bedrijf!

Samen plannen we jouw 1op 1 Zoom coachingsessies in met iedere keer een ander thema en bepalen we de vervolgstappen richting jouw doelen!

EXTRA: Module Kickstart ondernemen – Starten als interieurstylist

Als extra ondersteuning ontvang jij de module “Starten als Interieurstylist”  waarin je op zoek gaat naar jouw ideale klant, je gaat bouwen aan jouw bedrijf en strategieën én je alles leert over het ondernemerschap, van jezelf zelfverzekerd presenteren bij je klant tot aan verdienmodellen.

Een module om de puntjes op de i te zetten zodat jij als kunt starten! 

Ik vraag me af hoe zelfverzekerd jij zult zijn! 😉

Je hoeft alleen de “drive” te voelen om te beginnen…

 

Wanneer jij voelt… JA! dit is mijn moment! Schrijf je dan in en ontvang meteen de module “kickstart ondernemen – starten als interieurstylist” en start straks al met het vormgeven van jouw ideale klant. Binnen 24 uur na inschrijving neem ik contact met je op voor het inplannen van jouw eerste kickstart kennismaking/ strategiesessie  waarin we alles omtrent jouw business wensen, kennis en struggles bespreken. Al deze info neem ik mee in mijn advies en zorgen ervoor dat het traject volledig zal aansluiten op jouw behoefte zodat jij met volle overtuiging en enthousiasme kunt gaan knallen als interieurprofessional!

 

 

Inhoud van de Kickstart:

MODULE KICKSTART ONDERNEMEN - "Starten als interieurstylist"

LES 1 – JOUW IDEALE KLANT

In deze les starten we bij de basis van het ondernemen, wie is jouw ideale klant?

LES 2 – JEZELF PRESENTEREN

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf zelfverzekerd presenteerd bij een klant? Van intakegesprek tot planpresentatie het is van belang om jezelf vol overtuiging te presenteren en in deze les ga je leren hoe!

LES 3 – STARTEN MET JE BUSINESS

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer jij met je inschrijving bij de KvK naar buiten stapt. Met een handig stappenplan en business strategie start jij fluitend als interieurstylist!

LES 4 – ONDERNEMERS TIPS EN TRUCS 

Meer tips betreft verdienmodellen, het vinden van inkoopkanalen, het aangaan van samenwerkingen, marketingstrategie en veel meer!

Gefeliciteerd! Na deze module mag jij jezelf interieurstylist en ondernemer noemen…. jij hebt je certificaat dik verdiend! 

EXTRA'S

STRATEGIE/ KENNISMAKINGSESSIE

Kennismaking; Waar sta jij nu en waar gaan we ons de komende maanden op richten? Tijdens deze kennismaking kun jij al jouw vragen kunt stellen, en kunnen we even lekker sparren

10X 1 op 1 BUSINESSCOACHING SESSIE VIA ZOOM

De komende 6 maanden werken we nauw samen zodat jij de stappen gaat zetten richting jouw doel… jouw succesvolle bedrijf als interieurprofessional! De sessies zijn in overleg vrij in te plannen en hebben iedere keer een ander thema. Zo komen alle onderwerpen aan bod zodat jij tussentijds werkt aan jouw ijzersterke fundament van jouw bedrijf!

6 MAANDEN LANGE BEGELEIDING

Tijdens het traject help ik jou verder en mag jij mij alles vragen. Ik loop via de zijlijn met je mee… je hoeft het niet alleen te doen!

REKEN AF MET ONBEWUSTE BLOKKADES

Merk jij gaandeweg dat jij onbewuste overtuigingen hebt op bijv. gebied van money mindset, het imposter Syndroom of anders? Dmv een hypnocoachingsessie kunnen we deze onbewuste blokkades te lijf zodat jij vrij kunt gaan ondernemen!

Haal alles eruit wat erin zit!

Nu denk jij

YESSS IK BEN OVERTUIGD EN

WIL DIE KICKSTART!

En dat is supertof want ik vraag me af hoe enthousiast jij zult zijn wanneer jij straks jouw module in je mail vind en eindelijk kan starten met jouw passie!

Investering:

€ 1497,-

                         excl btw

NU TIJDELIJK MET GRATIS CURSUS INTERIERONTWERPEN IN FLOORPLANNER TWV 297,- !

Get In Touch!

Contact us

Telefoon

06-24416879