KICKSTART ondernemen

NU BESCHIKBAAR!

Je hebt passie voor interieur en al verschillende interieuropleidingen gedaan.

Het kriebelt ook al tijden om als interieurstylist aan de slag te gaan maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Van ontwerpen tot ondernemen, je hebt simpelweg een zetje in de juiste richting nodig om vol zelfvertrouwen van jouw hobby jouw beroep maken!

DEZE KICKSTART IS ALLEEN VOOR JOU ALS…

 

… Jij voelt dat er een mooie toekomst in de interieurbranche voor jou open ligt. 

… Jij alle interieurskills bezit maar nog niet de echte stap tot ondernemen durft te zetten.

… Jij voelt dat je eindelijk die diep gekoesterde passie voor ondernemen verder wilt ontwikkelen.

… Jij de ambitie hebt om voor jezelf te beginnen met iets waar jij iedere dag weer energie van zult krijgen.

… Jij weet dat er meer uit jezelf te halen valt en dat het tijd is om jouw dromen na te gaan jagen.

… jij succesvol wilt ondernemen, zonder stress en met meer vrijheid en balans.

… Jij voelt aan alles dat dit jouw tijd is en dat jij jezelf deze kans en door ontwikkeling gunt!

 

 

Gun jezelf een kickstart en

START NU!

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN TOEKOMST ALS ONDERNEMER? 

Jij bent misschien al bezig met interieur, je hebt eerder al een interieuropleiding en/ of cursus gevolgd maar hebt tot nu toe nog niet echt de stap durven nemen om er vol gas mee aan de slag te gaan. Misschien heb je onbewust wat blokkades, voel je je niet zelfverzekerd genoeg of vind je het ondernemen zelf een hele grote stap waardoor je nog altijd niet doet waar je juist zoveel energie en passie voor hebt. Wellicht heb je nu een baan waar je weinig voldoening uithaalt terwijl er ergens een waakvlammetje in jou zit die weer passievol kan gaan branden. Zonde!

Hoe verbaasd zul je zijn wanneer jij straks weer plezier en energie uit je werkdag weet te halen omdat jij doet wat je het liefste doet, namelijk de mooiste interieurs realiseren! Een heerlijk gevoel van vrijheid omdat jij je eigen werktijden kunt bepalen en je opdrachten dus prima te combineren zijn met bijv je gezin. Ik vraag me af hoeveel sprongetjes jouw hart straks zal maken wanneer als jij steeds weer tevreden en blije klanten voor je hebt staan!

Stralend en ontspannen blije klanten bedienen die bij jou passen… hoe gelukkig zul jij je voelen?!

 

GA ONDERNEMEN VANUIT JE EIGEN KRACHT EN OVERWIN JEZELF!

Ik geef jou een kickstart ondernemen zodat jij zelfzekerder wordt en vol passie en overtuiging jouw opdrachten weet binnen te halen!

BLEU, ONZEKER EN GEEN IDEE WAAR IK MOEST BEGINNEN”

Het is 2011 als ik na een burn-out en na 13 jaar baanverlies besluit om voor mezelf te gaan werken.

Na een opfriscursus “Interieur, kleur & styling”, startte ik bleu, onzeker en geen idee hoe en waar ik moest beginnen Moodz Styling. Met een bedrijfsplan, een KvK inschrijving en een Facebook account dacht ik een heel eind te zijn en al snel was daar mijn eerste echte opdracht, een woonboerderij! Ik maakte een ontwerp die in de smaak viel en ging vervolgens mee woonshoppen met de klant. Vervolgens kwam er via via een kinderartsenpraktijk, dat gaat lekker! dacht ik…want doordat men het ontwerp “kocht” en ik een bedrag vroeg om te woonshoppen bleef het enkel en alleen bij die inkomsten en daar kon ik natuurlijk niet van leven dus binnen een half jaar zat ik weer in loondienst met daarnaast af en toe een opdracht via Moodz Styling.

Een lastige periode en destijds een lastige markt maar diep vanbinnen wist ik dat ik het kon dus ik gaf niet op! Toen ik de kans kreeg om in 2014 mijn eigen woon-en kado winkel te openen ging het ondernemen pas echt beginnen. Inkoopadressen zoeken, beurzen bezoeken, netwerken, verdienmodellen, marketing, een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Een periode van goede en verkeerde keuzes, met vallen en opstaan, bloed, zweet en ook zeker tranen, hield ik de boel naast mijn gezin draaiende. Ik investeerde veel in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling omdat ik zag hoe belangrijk het was om te blijven leren en te investeren in je bedrijf en in jezelf omdat daar je groei ligt.

In 2017 volgde ik een businesscoachings traject bij Michael Pilarczyk en stond ik weer voor een lastige keuze want met Moodz Styling, de winkel en de Academy bleef er met mijn 60-80 urige werkweken nog maar weinig tijd over voor mijn gezin en mezelf waardoor ik, als ik zo door zou gaan, wederom op een burn-out af zou stevenen. Het was hard voor weinig maar het was tegelijkertijd ook allemaal zo de moeite waard! Toch besloot de winkel vaarwel te zeggen om weer meer te kunnen gaan ondernemen vanuit vrijheid en mezelf meer te kunnen focussen op mijn kinderen, mezelf, de interieuradviezen en de Academy en dat is gelukt!

Intussen heb ik het roer drastisch omgegooid, heb ik routine in mijn opdrachten, interessante samenwerkingen en inkoopkanalen, superleuke klanten die 100% bij mij passen, ervaar ik genoeg vrijheid en vrije tijd en heb ik de juiste strategie gevonden om succesvol te ondernemen zodat ik als alleenstaande moeder van 2 jongvolwassen meiden brood op de plank te verdienen. 

Zoals je leest kwam het echt niet allemaal vanzelf aanwaaien maar door alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren ken ik intussen wel de klappen van de zweep en weet ik wat jij nodig hebt om als succesvolle interieurstylist aan de slag te kunnen.

Met mijn “Hofman” methode behoed ik jou graag van alle beginnersfouten en leer ik jou wat wel en niet belangrijk is, al mijn kennis deel ik graag met jou want ik gun het jou! 

Liefs Sharon  

DE KICKSTART

 

* Kickstart Coachcall

* 1x Persoonlijk “All about money” – Stategie/ mastermindsessie

* Start wanneer en waar je maar wilt.

* Online module “Interieurontwerpen doe je zo! PRO” – 4 lessen – starten als interieurstylist.

* Module bestaat uit heldere videolessen incl. werkboeken en opdrachten.

* Persoonlijk mailcontact bij vragen.

* Onbeperkt toegang tot cursusmateriaal.

* Na de coachcall niet tevreden? Zonder gezeur je geld terug!

* Investering € 697,-  incl btw.

nu 497,-

VANAF NU BESCHIKBAAR!

Inschrijven kan op ieder moment! 

Kickstart Coachcall 

1x “All about money” strategiesessie

Na een coachcall waarin wij jouw business plannen, dromen en struggles bespreken, plannen wij samen een 1 op 1 kickstart strategiesessie. Tijdens deze strategiesessie/ mastermind bespreken we stap voor stap alle punten om jouw bedrijf te laten slagen en jij zelfverzekerd aan de slag kunt. 

Dat is niet alles! Merk jij gaandeweg dat jij onbewuste overtuigingen hebt op bijv. gebied van moneymindset, het imposter Syndroom of anders? Dmv een hypnocoachingsessie kunnen we deze onbewuste blokkades te lijf!

EXTRA: Module – Interieur ontwerpen doe je zo PRO!

Als extra ondersteuning ontvang jij de module “Interieurontwerpen doe je zo PRO”  waarin je op zoek gaat naar jouw ideale klant, je alles leert over het ondernemersschap, van jezelf zelfverzekerd presenteren bij je klant tot aan verdienmodellen.

Een module om de puntjes op de i te zetten zodat jij als kunt starten! 

Ik vraag me af hoe zelfverzekerd jij zult zijn! 😉

Je hoeft alleen de “drive” te voelen om te beginnen…

 

Wanneer jij voelt… JA! dit is mijn moment! Schrijf je dan in en ontvang meteen de module “Interieurontwerpen PRO” en start straks al met het vormgeven van jouw ideale klant. Binnen 24 uur na inschrijving neem ik contact met je op voor het inplannen van jouw eerste kickstart coachcall waarin we alles omtrent jouw business wensen, kennis en struggles bespreken. Al deze info neem ik mee in mijn advies tijdens onze 1 op 1 strategie/ mastermindsessie zodat jij met volle overtuiging en enthousiastme kunt gaan knallen als interieur ondernemen!

Inhoud van de Kickstart:

MODULE 4 - "Interieurontwerpen doe je zo PRO!" - Starten als interieurstylist

LES 1 – JOUW IDEALE KLANT

In deze les starten we bij de basis van het ondernemen, wie is jouw ideale klant?

LES 2 – JEZELF PRESENTEREN

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf zelfverzekerd presenteerd bij een klant? Van intakegesprek tot planpresentatie het is van belang om jezelf vol overtuiging te presenteren en in deze les ga je leren hoe!

LES 3 – STARTEN MET JE BUSINESS

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer jij met je inschrijving bij de KvK naar buiten stapt. Met een handig stappenplan en business strategie start jij fluitend als interieurstylist!

LES 4 – ONDERNEMERS TIPS EN TRUCS 

Meer tips betreft verdienmodellen, het vinden van inkoopkanalen, het aangaan van samenwerkingen, marketingstrategie en veel meer!

Gefeliciteerd! Na deze module mag jij jezelf interieurstylist en ondernemer noemen…. jij hebt je certificaat dik verdiend! 

EXTRA'S

1 OP 1 COACHCALL

Coaching call/ kennismaking waarin jij al jouw vragen kunt stellen, je even lekker kunt sparren en kunt delen.

1X LIVE ” ALL ABOUT MONEY”

Strategie/ Mastermindsessie – Tijdens deze sessie deel ik mijn expertise op basis van de eerdere input en gaan we jouw business strategie bepalen!

REKEN AF MET ONBEWUSTE BLOKKADES

Merk jij gaandeweg dat jij onbewuste overtuigingen hebt op bijv. gebied van moneymindset, het imposter Syndroom of anders? Dmv een hypnocoachingsessie kunnen we deze onbewuste blokkades te lijf zodat jij vrij kunt gaan ondernemen!

Haal alles eruit wat erin zit!

Nu denk jij

YESSS IK BEN OVERTUIGD EN

WIL DIE KICKSTART!

En dat is supertof want ik vraag me af hoe enthousiast jij zult zijn wanneer jij straks jouw module in je mail vind en eindelijk kan starten met jouw passie!

normaal € 697

NU 497,-

VANAF NU BESCHIKBAAR!

Get In Touch!

Contact us

Telefoon

06-24416879