Meestgestelde vragen

Heb ik enige ervaring nodig om te kunnen starten?

Nee, je hebt geen ervaring nodig! Wat je wel nodig hebt is passie voor interieur, ambitie, enthousiastme en inzet. Dan weet ik zeker dat jij met alle kennis die jij tijdens de opleiding opdoet al jouw dromen en doelen zult behalen!

 

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld kwijt?

Je kunt de modules in eigen tempo volgen waar en wanneer jij wilt, komt het een weekje minder goed uit dan is er niets aan d hand en kun je de week erna wat extra tijd investeren. Volg je 1 les per week dan reken je gemiddeld 3-6 uur per week voor de lesstof en de opdrachten.

De 1 op 1 coachingsgesprekken worden in overleg ingepland, alleen de livedagen staan vast maar de data zal tijdig worden doorgegeven. Zo zijn de opleidingen goed te combineren naast een drukke baan en/of gezin.

 

Wat heb ik verder nodig om te kunnen starten?

Om te beginnen een laptop of computer om de online lessen te kunnen volgen en om digitaal te kunnen ontwerpen in Floorplanner. Voor de Pro en de Pro+ heb je een tekenpakket nodig welke je krijgt opgestuurd. Dit pakket zou je evt. zelf kunnen uitbereiden met kleurmarkers van bijv. Copic maar dat zal tijdens de lessen worden uitgelegd. Verder heb je alleen enthousiastme en inzet nodig! 😉

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, de Pro en de Pro + kun je beiden in termijnen te betalen. het eerste termijn betaal je meteen bij aanschaf wanneer je kiest voor betaling in termijnen. Je ontvangt de andere termijnen per factuur in de daarop volgende maanden.

 

Is dit een geregistreerde opleiding?

Nee, interieurstyling is een vrij beroep die iedereen met een beetje gevoel voor interieur kan uitoefenen en daarom ben ik er van overtuigd een officieel diploma niet veel meerwaarde heeft. Het gaat om de combinatie van ontwerpen en ondernemen en dat laatste is iets wat je op school veelal niet leert. Na 11 jaar heb ik alle kennis en ervaring gebundeld in 1 opleiding zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt gaan en dat is van onschatbare waarde!

Je ontvangt na het afronden een certificaat van deelname.

 

Wat kan ik na het behalen van mijn certificaat?

Deze opleiding is zo ontwikkeld dat jij na het behalen van jouw certificaat kunt starten als zelfstandig interieurstylist! Je leert alles over het vak, van interieurtekenen, verdienmodellen tot aan jezelf presenteren. Je werkt tijdens de opleiding zowel aan een totaalontwerp als aan het opzetten van jouw eigen bedrijf zodat jij vol zelfvertrouwen jouw eerste opdrachten kunt binnen halen!

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail mij gerust voor meer info:

Get Started

Login

Cursusaanbod

Home

Nieuwsbrief

Copyright © Moodz Styling sinds 2011