Leren ondernemen als interieur professional

Intuïtief en vanuit bezieling

Laat de creatieve rebel in je los en leer intuïtief en vanuit bezieling te ondernemen als succesvol kick-asss interieurstylist!

Sluit je aan op dinsdag 21 november van 9:30 tot 14:30 uur bij dit unieke live online seminar waarin Sharon Hofman – Oprichtster van Moodz Styling en Moodz Styling Academy je leert:

  • hoe je het gevoel loslaat dat je “bedrijfje” aan het spelen bent
  • jezelf te empoweren tot die succesvolle interieur professional die in jou schuilt
  • hoe je een echt bedrijf neerzet met meerdere verdienmodellen die voor jou gaan zorgen
  • hoe jij vanuit intuïtie en bezieling moeiteloos onderneemt (super belangrijk! Tijdens het seminar leer je waarom)

Jij bent hier om de creatieve kracht te zijn achter vele prachtige interieurs die jij vol kunde en zelfvertrouwen met jouw bedrijf gaat realiseren.

Jij wéét dat dit jouw tijd is om je ondernemersvaardigheden naar een nieuw niveau te tillen en de tranformatie te makennaar een gezond en bloeiend bedrijf in de interieurbranche.

Schrijf je nu voor slechts €12,50 in voor dit alles veranderende online seminar!

“Een uniek ondernemersavondtuur die zowel

bevredigend als succesvol is”

Steeds meer ondernemers ontdekken het belang van ondernemen vanuit bezieling en intuïtie in plaats van zich puur te focussen op cijfers en winst.
Het volgen van je hart en innerlijke leiding/Intuïtie zal leiden tot succes omdat bezieling de drijvende kracht achter de onderneming is.
Het is jouw passie, jouw motivatie en jouw betekenis die je voelt en die zorgt voor de draaiende motor van jouw bedrijf.
Wanneer je vanuit jouw bezieling onderneemt straal je dit ook uit naar anderen, wat kan leiden tot meer klanten en groei.

Ook intuïtie speelt een belangrijke rol in het ondernemerschap. Het is de innerlijke stem die jou begeleid bij het nemen van beslissingen.
Door te leren vertrouwen op je intuïtie kun je veel sneller inspelen op veranderingen en kansen grijpen die anderen misschien over het hoofd zouden zien.

Uiteraard zal er een gezonde balans moeten zijn tussen bezieling, intuïtie en realisme, want het gaat niet alleen om dromen najagen maar ook om strategisch denken en harde werk.
Door deze elementen samen te brengen kun je een uniek ondernemersavontuur creëren die zowel bevredigend als succesvol is.

Met mijn 12,5 jaar ondernemers ervaring in de interieurbranche ken ik intussen de klappen van de zweep en weet ik wat wél en vooral ook wat niét werkt in jouw interieur business. Daarom zie ik het als mijn missie om passievolle interieurstyliste’s zoals jij het ondernemersvak te leren want alleen met vakkennis kom je er helaas niet.

Zie deze kans op doorontwikkeling niet over het hoofd en laat bezieling en intuïtie de leidraad zijn van jouw succesvolle ondernemersreis als interieurprofessional!

21 november 2023

LIVE ONLINE SEMINAR

“Leren ondernemen als interieurprofessional”

PROGRAMMA

Sessie 1: “Fundament van een goedlopend bedrijf”

Tijd: 9:30 – 10:30 uur

Tijdens deze les lopen we door de bedrijfsystemen van een financieel gezond bedrijf, het fundament van jouw bedrijf! Deze blauwdruk kun je meteen implementeren in jouw ondernemersschap en bedrijf!

 

Sessie 2: “Leer ondernemen vanuit intuïtie en bezieling”

Tijd: 10:45 – 11:45 uur

Superbelangrijk! Deze elementen maken het verschil in jouw bedrijf! Door jezelf te verbinden met jouw intuïtie kun je een bezielde onderming neerzetten dat ervoor zorgt dat jij iedere werkdag weer opstaat met dat sprongetje in je hart en je de dag dankbaar en vol voldoening zult afsluiten

 

Sessie 3: “Onbewuste blokkades transformeren en decondisioneren”

Tijd: 12:00 – 13:00 uur

Iedereen heeft onbewuste blokkades en angsten die het succesvol ondernemen behoorlijk in de weg kunnen staan. D.m.v. een unieke hypnosesessie gaan we verbinding maken met jouw onbewuste brein en deze onbewuste soborteurs te lijf. Hypnose is een techniek waarmee je onbewuste angsten, blokkades, belemmerende overtuigingen en condisioneringen transformeert. Bevrijd jezelf van overtuigingen en conditioneringen die jouw ondernemerschap onbewust in de weg staan. Deze diepe fysieke en mentale ontspanning is echt een life changing ervaring die je niet wilt missen!

Sessie 4: “All about the money”

Tijd: 13:30 – 14:30 uur

Alles over geldsystemen, geldstructuren en het aantrekken van klanten. Dé thema’s waar veel (vrouwelijke) ondernemers op vastlopen maar die wel enorm belangrijk zijn bij het laten groeien van jouw succes en bedrijf! Leer moeiteloos geld verdienen d.m.v. verschillende verdienmodellen in de interieurbranche.

 Investering: € 12,50 

LET OP! Dit betreft (vooralsnog) een eenmalig event ter viering van het 12,5 jarig bestaan van Moodz Styling. Jouw succes en groei vraagt inzet dus dit seminar werkt alleen bij volledige inzet en commitment. (geen replay beschikbaar)

 “Bleu, onzeker en geen idee waar ik moest beginnen”

Het is 2011 als ik na een burn-out en na 13 jaar baanverlies besluit om voor mezelf te gaan werken.

Na een opfriscursus “Interieur, kleur & styling”, startte ik bleu, onzeker en geen idee hoe en waar ik moest beginnen Moodz Styling. Met een bedrijfsplan, een KvK inschrijving en een Facebook account dacht ik een heel eind te zijn en al snel was daar mijn eerste echte opdracht, een woonboerderij! Ik maakte een ontwerp die in de smaak viel en ging vervolgens mee woonshoppen met de klant. Vervolgens kwam er via via een kinderartsenpraktijk, dat gaat lekker! dacht ik…want doordat men het ontwerp “kocht” en ik een bedrag vroeg om te woonshoppen bleef het enkel en alleen bij die inkomsten en daar kon ik natuurlijk niet van leven dus binnen een half jaar zat ik weer in loondienst met daarnaast af en toe een opdracht via Moodz Styling.

Een lastige periode en destijds een lastige markt maar diep van binnen wist ik dat ik het kon dus ik gaf niet op! Toen ik de kans kreeg om in 2014 mijn eigen woon-en kado winkel te openen ging het ondernemen pas echt beginnen. Inkoopadressen zoeken, beurzen bezoeken, netwerken, verdienmodellen, marketing, een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Een periode van goede en verkeerde keuzes, met vallen en opstaan, bloed, zweet en ook zeker tranen, hield ik de boel naast mijn gezin draaiende. Ik investeerde veel in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling omdat ik zag hoe belangrijk het was om te blijven leren en te investeren in je bedrijf en in jezelf omdat daar je groei ligt.

In 2017 volgde ik een businesscoachings traject bij Michael Pilarczyk en stond ik weer voor een lastige keuze want met Moodz Styling, de winkel en de Academy bleef er met mijn 60-80 urige werkweken nog maar weinig tijd over voor mijn gezin en mezelf waardoor ik, als ik zo door zou gaan, wederom op een burn-out af zou stevenen. Het was hard voor weinig maar het was tegelijkertijd ook allemaal zo de moeite waard! Toch besloot de winkel vaarwel te zeggen om weer meer te kunnen gaan ondernemen vanuit vrijheid en mezelf meer te kunnen focussen op mijn kinderen, mezelf, de interieuradviezen en de Academy en dat is gelukt!

Intussen heb ik het roer drastisch omgegooid, heb ik routine in mijn opdrachten, interessante samenwerkingen en inkoopkanalen, superleuke klanten die 100% bij mij passen, ervaar ik genoeg vrijheid en vrije tijd en heb ik de juiste strategie gevonden om succesvol te ondernemen zodat ik als alleenstaande moeder van 2 jongvolwassen meiden brood op de plank weet te verdienen. 

Zoals je leest kwam het echt niet allemaal vanzelf aanwaaien maar door alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren ken ik intussen wel de klappen van de zweep en weet ik wat jij nodig hebt om als succesvolle interieurstylist aan de slag te kunnen.

Met mijn “Hofman” methode behoed ik jou graag van alle beginnersfouten en leer ik jou wat wel en niet belangrijk is, al mijn kennis deel ik graag met jou want ik gun het jou! 

Liefs Sharon  

Dit unieke live online seminar is voor jou als…

Jij wilt starten als interieurstylist/adviseur

 Als jij voélt dat er een mooie toekomst in de interieurbranche voor jou open ligt, alle interieurskills bezit maar nog niet de échte stap tot ondernemen hebt durven zetten. De ambitie is er, nu dat laatste zetje nog zodat jij met een bruis in je hart en vol energie je werkdag start en aan het einde de dag voldaan en dankbaar kunt afsluiten. 

Jij je interieurbedrijf wilt empoweren

Je bent gestart als interieurprofessional maar hebt het idee dat je “bedrijfje” aan het spelen bent, met hangen en wurgen probeer jij klanten aan te trekken. Ja je verdient nu je eigen geld maar eigenlijk kom je er net (of net niet) mee rond. Tijd om los te komen van zorgen en te gaan leren ondernemen met de juiste structuren en systemen zodat jij een financieel gezond bedrijf opbouwd dat voor jou zorgt. 

 

Jij met meer zelfvertrouwen wilt ondernemen

Zelfvertrouwen geeft energie en het gevoel dat je alles aankunt, deze energie straal je door in je bedrijf en is voelbaar voor de buitenwereld waardoor jij een magneet wordt voor de juiste klanten. Met een sterke mindset en ondernemerskennis ontwikkel jij dat zelfvertrouwen en empower jij jezelf tot de ondernemer die er in jou schuilt.

 

Jij wilt ondernemen vanuit jouw unieke kracht en intuitie

We hebben allemaal onbewuste overtuigingen en conditioneringen die zeker tijdens het ondernemerschap behoorlijk in de weg kunnen staan. Door deze overtuigingen op diepere laag los te laten, kun jij beslissingen maken door je gevoel en intuïtie te volgen. Leer te vertrouwen op de unieke kracht die in jou zit. Deze kracht is namelijk de motor, de bezieling van jouw bedrijf!

Unieke bonus tijdens dit seminar

Live hypnosesessie

“Onbewuste blokkades transformeren en decondisioneren”

Hypnose (Grieks; slaap) is een staat van bewustzijn waarin de psychische concentratie verhoogt en je lichamelijke ontspanning vergroot waardoor je in een lichte staat van trance verkeerd. Het voelt als een fijne ontspanning die te vergelijken is met het moment vlak voor je in slaap valt. Deze staat van bewustzijn komt van nature in het dagelijks leven regelmatig voor wanneer je bijvoorbeeld opgaat in een film en de emoties voelt van de personages of wanneer je helemaal op gaat in een boek. Deze staat van bewustzijn zorgt ervoor dat je meer open staat voor suggesties. Hypnose is een techniek waarmee je onbewuste angsten, blokkades, belemmerende overtuigingen en conditioneringen kunt transformeren en bepaalde emoties kunt vervagen.

Iedereen heeft onbewuste blokkades en angsten die het succesvol ondernemen behoorlijk in de weg kunnen staan. D.m.v. een unieke hypnosesessie gaan we verbinding maken met jouw onbewuste brein en deze onbewuste soborteurs te lijf. Bevrijd jezelf van overtuigingen en conditioneringen die jouw ondernemerschap onbewust in de weg staan. Deze diepe fysieke en mentale ontspanning is echt een life changing ervaring die je niet wilt missen!

Sharon Hofman – HIN gecertificeerd Hynotherapie Practitioner 

 Ben jij klaar om te leren

ondernemen als interieur

professional?

Dinsdag 21 november 2023

Tijd: 9:30 – 14:30 uur

(eenmalig event – geen replay)

Investering: €12,50

Moodz Styling Academy